Парник

Една от тайните на нашата превъзходна кухня са пресните зеленчуци, които отглеждаме сами, без никакво изкуствено наторяване. Подсилваме почвата с продукцията от собствената си ферма за червен калифорнийски червей. Биохумусът е органична, жива тор, която не съдържа вредни вещества и семена от плевели. Използваме го, когато подготвяме разсада, преди и по време на сеитба, за наторяване и за рекултивация на земята. 

В парника отглеждаме целогодишно всякакви зеленчуци: домати, краставици, чушки, тиквички, марули, спанак, магданоз, etc. 

Когато хапвате от нашите салати и вегетариански ястия, знаете, че трудно ще намерите другаде такъв вкус и че ви поднасяме наистина здравословна храна. 

Ако желаете, можете сами да влезете в градината и парника и да си наберете зеленчуци, които после нашият готвач да приготви за вас. 

Когато вашите гости имат по-специално отношение към храната или ви предстои да организирате събитие, в което менюто трябва да задоволи различни вкусове, свържете се с нас. Можете лично да изберете зеленчуците или да оставите на екипа на ресторант „Европа“ грижата за вкусната и полезна храна за вашето парти или фирмено събитие.