Кухни

Ако търсите подходящо място за частно парти с до 40 гости, предлагаме ви да се настаните в една от нашите две зали с кухни. Може да ги използвате и като конферентни зали с максимален капацитет 50 души, при подредба на местата като в киносалон.  


Пространството

2 зали по 100 кв. м всяка
Разпределението включва кът с мека мебел, голямо светло пространство с маса за 33 души и перфектно оборудван кухненски бокс. Интериорът е елегантен, модерен, светъл. Камината създава уютна и романтична обстановка през зимата. През пролетта и лятото гостите могат да използват външно джакузи за 6 човека срещу допълнително заплащане. 


Храна и музика

Можете да си подарите специално преживяване и да си приготвите храната сами. Може да поръчвате и храна, и напитки от менюто на ресторанта. Ако имате предварителна идея какво искате да ви поднесем, заявете индивидуално меню – ще приготвим всяко блюдо с пресни продукти, повечето от нашата градина. 

Всяка зала разполага с уредба и плазмен телевизор. За рождени дни, абитуриентски балове и семейни празници нашите гости обикновено предпочитат да има DJ. 


Оборудване за конферентна зала

Осигурили сме флипчарт, мултимедия и екран за всяка от залите. Разбира се, имате и интернет достъп. 

Свържете се с нас за резервация или за да уточним цялостната организация на вашето събитие. 

500 лв.