Специални оферти

Комплекс „Европа“ е предпочитано място за семейна почивка. Приятелски компании с деца също се чувстват много добре при нас. Радваме се много на нашите малки гости и сме се погрижили и те, и техните родители да се забавляват и да почиват пълноценно при нас. 

Ако искате да резервирате място за вашата почивка отрано или търсите специални оферти за празнични поводи, разгледайте нашите предложения и ни се обадете за резервация. 

 

 

Делничен пакет плати 2 остани 3

цена за 3 нощувки 300 лв.

Ваучер за масаж

цена от 40.00 лв. лв.
16.10.2023

ОФЕРТАТА: нощувка със закуска, обяд и вечеря!

Цена от 102.00 лв. на човек на ден!

от 220 лева на ден за двама души лв.
16.10.2023

Оферта закуска и вечеря

Офертата е валидна при двойно или тройно настаняване.

от 190.00 лв. за двама души лв.
28.09.2023

Оферта: Нощувка със закуска, обяд, вечеря и масаж по избор!

Оферта: Нощувка със закуска, обяд, вечеря и 1 масаж по избор! Втория масаж е с 15% остъпка от цената на масажа!

от 320 лева на ден за двама души лв.
17.01.2024

Ранно записване

Предпочитате да организирате вашата почивка отрано? За вас имаме специални оферти за ранно записване. Комплекс „Европа“ разполага с всичко, необходимо за вашата пълноценна почивка.

Оферта в последната минута

Имате нужда да се скриете от света и да си починете и то веднага? Очакваме ви! Комплекс „Европа“ предлага всичко необходимо за активна и пасивна почивка.

3-ти март 

Имате нужда да излезете сред природата още в първите пролетни дни? Организирайте си кратка почивка от 3-ти март и заповядайте в комплекс „Европа“. Ще ви предложим маршрути за кратки и по-дълги разходки, които да съчетаете с релакс в акватоничния басейн на открито и външ...

Великден

Направете нещо различно за великденските празници, при това без да се лишавате от традиционната великденска трапеза. Заповядайте на почивка в комплекс „Европа“.  Ние имаме грижата да боядисаме пресните яйца (разполагаме със собствен кокошарник). Нашите майстор готвач...

Майски празници  

Започнете с летните почивки от пролетта. Възползвайте се от майските почивни дни, за да избягате от града и да се насладите на слънчеви забавления сред природата. Каране на колела и каяци, пешеходни разходки, езда, плуване, еднодневни разходки до исторически, природни и...

Гергьовден

Искате да отбележите имения ден на скъп човек в добра компания, далеч от шума на големия град? Ние сме на ваше разположение. Можем да ви помогнем да организирате събития за вас и вашата приятелска компания и близки.