Тиймбилдинг 

Открийте идеалното място за вашето следващо фирмено събитие или тиймбилдинг в Комплекс „Европа“. Разположен в Долна Баня, само на 80 км от София, нашият хотел предлага отлични условия за настаняване, релаксация и разнообразни дейности за тиймбилдинг на открито. Капацитетът на хотела и ресторанта е до 80 човека, като предлагаме отлично обслужване и спокойна атмосфера.

 

• Настаняване: В уютни двойни, тройни стаи или апартаменти с възможност за разделяне на леглата, за да гарантираме комфорта на всеки гост.

 

• Минерални басейни: Комплексът разполага с три басейна с минерална вода, които предлагат перфектната комбинация между релакс и забавление, обещавайки уникално преживяване за вашия екип.

 

• Спортно игрище: Идеално за тиймбилдинг игри и дейности на открито. Нашето оборудвано игрище предлага възможности за футбол, волейбол и други спортни активности, които ще сплотят екипа ви и насърчат успешната работа в колектив.

 

• Ресторант: Уютната обстановка и вкусните домашно приготвени ястия гарантират неповторимо кулинарно изживяване и възможност за вашия екип да разпусне и заздрави своите връзки.

 

• Събитийно и колективно работно пространство: Перфектното място за тиймбилдинг обучения, работни срещи и презентации. С меки мебели, маса и столове за до 30 души, както и кухненски бокс с всички необходими удобства, нашите пространства осигуряват комфорт и функционалност. Допълнително, разполагаме и с напълно оборудвана кухня, която е на разположение на гостите. Всички помещения са оборудвани със съвременна техника и инфраструктура, за да отговорят на вашите нужди и изисквания.

 

• Спа център: Отпуснете се и се насладете на разнообразие от спа процедури и терапии за пълноценен релакс и възстановяване.

 

• Тревни площи и фитнес: На разположение на вашия екип са просторни тревни площи за организиране на игри на открито и модерно оборудван фитнес за поддържане на форма.

 

• Допълнително забавление: За допълнителни емоции, Комплекс „Европа“ предлага обширен набор от активности – от каякинг и планинско колоездене до трекинг маршрути, превръщайки вашето събитие в невероятно преживяване. Това прави Комплекс „Европа“ перфектния хотел за тиймбилдинг, където екипът ви ще се наслади на вълнуващи приключения, далеч от ежедневната рутина.

 

Ако търсите място за тиймбилдинг около София, Пазарджик и Пловдив, свържете се с нас. Ние ще ви помогнем да организирате вашия незабравим тиймбилдинг или фирмено събитие в Комплекс „Европа“.

За резервации: Тел:+359 879 209 300 

                          Тел: +359 882 069 988