За комплекса

За комплекса
Комплексът се състои от две основни луксозни къщи за гости с 3 звезди. Обзаведохме ги със стил и съчетахме елегантния лукс с максималната функционалност. Нашите гости избират между 25 помещения с изглед към басейна, вътрешния двор или планината – 16 тройни стаи, 6 двойни и 3 апартамента, разположени в 3 отделни къщи. В 19 помещения разполагаме с допълнителен разтегателен диван. 
Площта на парцела е 15 декара, като незастроените части са покрити с райграс, цветя и кипариси. Подходящ е за бирфестове, игри на открито, сватби и тиймбилдинги. Коси се от роботи, като ситно нарязаната от тях трева се използва за натоваряване на растенията.

Започнахме през 2012 г. с първата сграда - Къща за гости Европа. По-късно построихме басейна, стаите до него, заедно с ресторанта, шатрата с масите и бара на открито, барбекюто и футболното игрище. Продължихме с двете самостятелни стаи, градината с овощните дръвчета и парника, в който отглеждаме нашите био зеленчуци. Можем да ви предложим още външни джакузита с топла минерална вода, колела, АТВ и каяк под наем. 
Очакваме ви за вашата семейна седмична почивка, приятелско уикенд парти или фирмен тиймбилдинг в двете просторни кухни. Цените на стаите включват нощувка, закуска и туристическа такса.

Две големи кухни+хол на първия етаж на къщата за гости
Басейн
Паркинг
Контрол на достъпа
Фитнес
Футболно игрище
Тенис на маса
Сауна
Парна баня
Джакузи
Детски кът
Зарядна станция за електромобили
Бърз Wi-Fi Интернет
Телевизия
Мерцедес S класа под наем
АТВ под наем. Попитайте на рецепцията
Каяци под наем, с предварителна заявка