Ресторант "Европа" 

Ресторант "Европа" 

Ресторант „Европа“ разполага със светла, просторна зала и външна градина с маси, подредени около минералните басейни. Менюто включва специалитети от българската и международната кухня. Виненият лист е кратък, с грижливо подбрани вина. 

Голяма част от продуктите, с които майсторите готвачи приготвят вашите ястия, са от нашата градина, в която отглеждаме био зеленчуци. Сами избирате рибата, която искате да ви сготвим и поднесем от аквариум, поставен на видно място във вътрешната зала. 

Вярваме, че храната дава сили и здраве и на тялото, и на душата. Затова атмосферата в ресторант „Европа“ е спокойна и ведра, обстановката – елегантна и комфортна. 


За гостите на хотела

Закуската е включена в цената на нощувката. Избирате си всякакви деликатеси и домашно приготвени закуски от сутрешния топъл и студен бюфет. 

Предлагаме ви обедно меню и специално a-la-карт меню за вечеря. Почивката в комплекс „Европа“ включва вкусни ястия и сладки приказки с приятели на по питие в ресторанта или край басейна.  


За организиране на събития

Ресторант „Европа“ е с капацитет: 

•    на залата: 80 места;
•    на градината: 200 места. 

Радваме се, че клиентите често го припознават като място за своите фирмени събития и семейни празници. 

Тиймбилдинги, сватби, рождени дни – кажете ни какво ви предстои и как си го представяте. Нашият екип може да ви предложи концепция и сценарий и да организира цялото събитие. За вас остава да му се наслаждавате и да обръщате внимание на гостите си. 

Свържете се с нас за резервация или за да обсъдим организацията на вашето събитие.