Ресторант "Европа" 

Ресторант "Европа" 

Ресторант „Европа“ разполага със светла, просторна зала и външна градина с маси, подредени около минералните басейни.

 

Нашата кухня предлага богат избор от специалитети, комбиниращи вкусовете на традиционната българска и международна кухня, допълнена от кратък, но внимателно подбран винен лист.

 

В ресторанта на комплекс „Европа“, акцентът е върху пресни и здравословни продукти. Голяма част от зеленчуците, използвани в нашите ястия, са отглеждани в собствената ни био градина. Това ни позволява да предлагаме домашно приготвена храна със свежи местни продукти и да гарантираме високо качество и неповторим вкус.

 

За да бъдем сигурни в свежестта на продуктите си, нашият ресторант разполага с аквариум с жива риба, където можете да изберете рибата, която да ви сготвим и поднесем.

 

Ние вярваме, че храната трябва да бъде източник на здраве и радост, затова в ресторант „Европа“ атмосферата е уютна и релаксираща, а обстановката – елегантна и комфортна. 


За гостите на хотела

За гостите на комплекс Европа, закуската е включена в цената на нощувката, и ще ви очаква в ресторанта всяка сутрин от 08:00 до 10:00 часа.

 

За успешен старт на деня, Ви приканваме да започнете с вкусна домашно приготвена храна, ароматно кафе или чай и приятни разговори с любимия човек.

 

Ето и някои от изкушенията на блок масата:

 

• Пресни яйца от нашия собствен кокошарник, приготвени по няколко различни начина;

• Домашно приготвени топли мекици и пържени филии;

• Вкусни дъхави кроасани;

• Плодове и пресни зеленчуци от нашия парник;

• Мюсли, чай, кафе, капучино, кисело мляко, сокове – и още много здравословни и прясно приготвени домашни вкусотии, които ви очакват в ресторанта на комплекс Европа.

 

Също така Ви предлагаме обедно меню и специално a-la-carte меню за вечеря, където можете да намерите домашно приготвени ястия с био продукти от нашата градина.


За организиране на събития

Ресторант „Европа“ често е избиран за място за организиране на фирмени партита и семейни празници, благодарение на своя капацитет:

• на залата: 80 места;

• на градината: 200 места.

Тиймбилдинги, сватби, рождени дни – кажете ни какво предстои и как си го представяте. Нашият екип може да ви предложи концепция и сценарий и да организира цялото събитие. За вас остава само да му се наслаждавате и да обръщате внимание на гостите си.

Ако планирате следващо семейно или фирмено събитие, ние ще се радваме да го обсъдим и да ви помогнем с организацията.

 

Външна шатра

 

Комплекс Европа разполага и с външна шатра, където може да избирате между скара, пици и сандвичи. А ако имате нужда от освежавене може да се насладите на всякакви алкохолни и безалкохолни и освежаващи напитки, и сладолед. 

 

Също така предлагаме на гостите си специално обедно меню с готвени ястия, а вечерта външната шатра действа като лятна градина към ресторанта. 

 

Нашите гости казват, че тя е удобно и приятно място със специална атмосфера и често прекарват тук и около басейна почти целия си ден.

 

Работното ѝ време е от 11:00 до 22:00 часа. 

Капацитетът ѝ е 200 седящи места.