Собствено производство

 

В комплекс „Европа“ придаваме особено значение на качеството на продуктите, които използваме. Затова разполагаме със собствено производство на пресни зеленчуци и яйца. Голяма част от продуктите, за вкусните ястия в нашия ресторант, идват директно от нашите градини и кокошарник, гарантирайки неповторим вкус и свежест. Тази близост до природата ни позволява да създаваме ястия, които не само задоволяват сетивата, но също така предлагат здравословно и балансирано хранене.

 

Нашата био градина

Една от тайните на нашата превъзходна кухня са пресните зеленчуци, които отглеждаме сами, без никакво изкуствено наторяване. Подсилваме почвата с продукцията от собствената си ферма за червен калифорнийски червей. Използваме биохумуса от фермата, който не съдържа вредни вещества, при подготвяне на разсада, преди и по време на сеитба, за наторяване и за рекултивация на земята.

 

В парника отглеждаме целогодишно разнообразие от зеленчуци: домати, краставици, чушки, тиквички, марули, спанак, магданоз и други.

 

Така имаме възможност да приготвим вкусни салати и вегетариански ястия, изпълнени с уникален вкус и автентичност, които трудно бихте открили другаде. Освен това, ако желаете, можете сами да влезете в нашата градина и парник и да изберете зеленчуци, които нашият готвач след това ще приготви за вас.

 

А ако планирате събитие, на което искате да впечатлите гостите със свежа и домашно приготвена храна, не се колебайте да се свържете с нас. В ресторант „Европа“ имате възможността лично да изберете зеленчуците за вашите ястия или да оставите на нашия опитен екип да създаде вкусни и здравословни предложения за вашето парти или фирмено събитие.

 

 

Пресни и домашни яйца

Яйцата, които използваме за нашите специалитети и сладкиши, също са от собствено производство. Комплекс „Европа“ разполага със собствен кокошарник, който отговаря на всички изисквания за отглеждане на кокошки. Нашите здрави и добре хранени птици осигуряват необходимия брой пресни яйца всеки ден.

 

Кокошарникът е и допълнителна атракция за нашите по-малки гости. Децата с удоволствие го посещават, за да наблюдават кокошките и да ги хранят.

 

 

Аквариум с жива риба

 

В комплекс „Европа“ се гордеем с нашия уникален аквариум с жива риба, който подържаме през летните сезони! 

 

Разнообразието от прясно уловена риба в аквариума ни дава възможността да предложим на гостите нещо повече от обикновена вечеря – те могат лично да изберат своята риба, която след това нашият готвач ще приготви. Тази концепция не само гарантира свежест и качество, но също така предоставя персонализирано кулинарно изживяване, което прави всеки обяд или вечеря незабравима.