Ферма за щрауси

 

В непосредствена близост до Комплекс Европа, гр. Долна Баня, се намира изключително интересна атракция – фермата за щрауси “Щраусово Забавление”. Това е прекрасно място, където може отблизо да се запознаете с внушителните черни африкански щрауси и да научите куп интересни неща за тях.

 

Щраусова ферма не само предлага възможност за близък контакт с гигантските птици, но и кулинарни изкушения. Любителите на екзотични ястия могат да се насладят на омлети от щраусово яйце и стек-пържоли от щраусово месо, приготвени с майсторство и внимание към вкуса. Но е важно да заявите резервация за обяд или вечеря, тъй като ресторанта не поддържа готова храна.

 

За тези от вас, които обичат да носят у дома по нещо малко от своите пътешествия, фермата за щрауси предлага всякакви сувенири. Посетителите могат да открият разнообразие от дрехи и декорации, изработени от щраусови яйца и пера. Да не забравяме и за щраусовата мас и козметиката, които са супер идея за подарък или защо не – малко лукс за вас самите.

 

Това място е перфектното допълнение към вашата почивка. Съчетавайки забавление, интересни факти  и кулинарни изкушения, фермата за щрауси в Долна Баня обещава незабравими моменти за малки и големи. Така че не пропускайте шанса да добавите това уникално място към вашия списък с места за посещение, ако сте наблизо в района или сте наш гост.

 

https://ostrichfun.com/ 

Разстояние 2 км
Работно време:
Лятно – 09:30 ч. до 18:30 ч.,
Пролет-Есен – 9:30 ч. до 17:00 ч.
Зимно – 10 ч. до 15:30 ч.


Посещение на групи над 10 човека с предварителна заявка. Обиколка на фермата на всеки кръгъл час!